Over ons2018-11-13T15:56:47+01:00

OVER ONS

Visser Interieurbouw is gestart in de zomer van 2017. Dit betekent dat het een jong en creatief bedrijf is die vol in bloei is.
Het is onschuldig begonnen door graag vrienden en familie te helpen met hun dromen waar te maken. Het was bij hun bekend dat we goed zijn met meubelbouw. Zo had een vriend een prachtig idee in zijn hoofd voor een cine Wall. Dit idee is waar gemaakt er zijn zoveel mooie reactie op gekomen dat er nu een mooi bedrijf uit gegroeid is. Dit was de reden om met maatwerk te beginnen, niemand is hetzelfde dus verdient ook om zijn unieke ideeën te krijgen. Visser Interieurbouw wil dit graag voor u realiseren.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Mooi resultaat! Klantvriendelijk, flexibel en denkt goed mee met de klant. De communicatie verliep prettig. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Thiemo Boef

Positieve ervaring. Hij houdt zich aan de afspraak en communiceert duidelijk en reageert over het algemeen snel.

De eerste dag was ik zelf thuis. Wij kregen al snel het gevoel dat hij te vertrouwen is met onze spullen en katten en dus hebben wij hem de tweede dag de sleutel meegegeven om het af te ronden. Ook daar niks te klagen. Hij heeft uiteindelijk de klus keurig geklaard en precies zoals wij hem hebben gevraagd hadden de klus te doen. Alles ziet er netjes strak en recht afgewerkt uit en hij heeft het huis weer netjes achtergelaten.

We zouden hem nogmaals langs laten komen als we nog andere klussen willen laten oppakken.

P.s. wij zijn ook erg tevreden over de stukadoor die was ingezet via Visser Interieurbouw.

Mieke Duijsens

Visser interieurbouw kwam op locatie om de klus door te nemen. Dacht goed mee en kwam betrouwbaar over. Klus is goed uitgevoerd. Precies zoals we het in gedachten hadden. Mooi verlaagd plafond met spots. Zie het resultaat op de foto. Visser bedankt!

Cees Watson

PROJECTEN

VRAAG PERSOONLIJK ADVIES

Wij helpen graag uw droom waar te maken op het gebied van binnen en buiten interieur!

Neem contact met ons op!