Diensten2020-06-20T11:41:40+02:00

DIENSTEN

Interieurbouw: Visser Interieurbouw is gespecialiseerd in het bouwen van uw unieke meubelstuk. Met staal en hout word graag gewerkt. Het geeft een robuuste uitstraling en past in elk interieur. Bij interieurbouw denkt u aan eettafels, salon tafels, bijzet tafels en natuurlijk ook kastbouw en niet te vergeten uw droom bed. Het bed is een bepalend meubelstuk in uw slaapkamer en er word gemiddeld 8 uur per dag gebruik van gemaakt, dus waarom dan ook niet een uniek bed.

Bij Visser Interieurbouw is specialisme en creativiteit een belangrijk onderdeel. Waarom? Alles word nauwkeurig op maat gemaakt op wens van uw ontwerpen/ ideeën. Alles soorten en maten zijn zo te verkrijgen, maar die ene speciale dressoir natuurlijk net niet. U heeft het idee/ ontwerp en wij werken het voor u van a tot z uit. Maar we kunnen veel meer. Alles wat tussen u voordeur en achter bevindt kunnen wij voor realiseren. Denk aan verlaagde plafonds, traprenovaties, zolder betimmeringen, vloeren leggen enz..

Exterieurbouw: Het zonnetje schijnt en dan is het tijd om naar buiten te gaan. Natuurlijk willen we niet op de grond zitten, dus zal ook voor buiten uw speciale meubel stuk moeten komen. Denk aan een buiten set van steigerhout of een mooi afgewerkte eiken tafel. Het maatwerk bied u ook om een lijn te creëren met uw binnen interieur.

Het zonnetje schijnt en u wilt buiten zitten, maar niet in de zon dan is onze overkappingen een mooie oplossing. Door robuust hout te gebruiken geeft dit een unieke sfeer in uw tuin.  Hierin zijn ook alle verschillende maten en mogelijkheden mogelijk. Wij zijn specialisten in maatwerk en kunnen zo uw droom tuin creëren.

Wilt u extra bergruimte in uw tuin dan zijn tuinhuizen de oplossing voor u. Hier kunt u alle kanten mee op en zullen we uw idee/ droom waar maken.

Interieurstyling: Visser Interieurbouw realiseert graag van a tot z uw droom interieur. Doordat wij samen werken met ervaren interieurstylisten is dit mogelijk. Onze interieur stylisten zijn ruimdenkende en creatieve mensen die graag met u meedenken, om zo een unieke woon sfeer te creëren. Ze helpen u een beter beeld te krijgen van u idee. Weet u nu simpel weg niet meer hoe u uw ruimte het beste kan benutten zijn onze interieurstylisten gespecialiseerd. Visser interieurbouw helpt u graag verder.

Interieurbouw

Uw timmerman voor al uw interieur en exterieur

Contact

Traprenovatie/ trapkast

Een nieuw afgewerkte trap in 1 dag. Te verkrijgen in verschillende stijlen.

Contact

Meubelbouwer

Al uw meubels op maat gemaakt!

Contact

Tuinhuizen/overkappingen

Extra sfeer of ruimte met de robuuste tuinhuizen en overkappingen!

Contact

ONZE PARTNERS

Onze partners waar we nauw mee samen werken om u een zo compleet mogelijk  aanbod aan te bieden.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

VRAAG PERSOONLIJK ADVIES

Wij helpen graag uw droom waar te maken op het gebied van binnen en buiten interieur!

Neem contact met ons op!